Den 15 augusti 2022 arrangeras Rock Slap med Slipknot i spetsen på Malmö Arena. Bakom arrangemanget står musikjätten All Things Live och Kulturbolaget!

Malmö arena är en av Europas modernaste arena. Denna arena kommer att utnyttjas I fullo när Rock Slap äger rum. Planen byggs om till ett stort dansgolv med scenen I fokus. Percys görs om till en modern nattklubb med en VIP touch över arrangemanget. Arenan kommer vara ett gungande och kokande eventyta hela arrangemanget. Varje artist tilldelas specifika set-tider.

Vid ingångarna byggs bar- och restaurang områden. Målet är att överträffa varje besökares förväntningar genom att bjuda på en upplevelse utöver det vanliga i en unik miljö med många sittplatser, stort matutbud samt extrem produktion.

Listan kan göras hur lång som helst. Samtliga m2 tas i bruk under festivaldagen. Området kommer vara inhägnat och biljett krävs för att besöka festivalen. Med en innovativ och mycket påkostad marknadsföringskampanj som pågår flera månader i förväg lockas 10 000 besökare under festivaldagen).

Västar med klubbemblem, T-shirts & andra klädesplagg samt andra attribut som har text eller symboler som kan väcka obehag & anstöt hos våra besökare är inte tillåtna på festivalens område.

Festivalarrangörerna & ordningsvakterna är de som avgör vad som anses kunna väcka obehag & anstöt. Överträdelse mot detta kan leda till att man blir nekad inträde till festivalområdet.